Wat zeggen klanten?

Deze mensen hebben ervaring met onze diensten en zijn er blij mee. Ben jij de volgende tevreden klant?

“Na eerst diverse pogingen te hebben gedaan met net niet het gewenste resultaat ben ik met dit pakket aan de slag gegaan. Een verademing! Eindelijk is mijn website zoals ik die wil. Ik kan alles bouwen en aanpassen en het wordt gewoon zoals ik het hebben wil.

Karlijn

Eigenaar, IEP Coaching

“Absoluut vakwerk.

Er wordt goed meegedacht en dat leidt tot goede, passende oplossingen. Ik voel mij als klant gezien, gehoord en bovenal zeer gewaardeerd. Aanrader!”

Caroline

Eigenaar, Instituut KCB

“Fijn bedrijf om mee te werken.

Leiden Webdesign heeft inmiddels 2 websites voor mij gemaakt.

Snel, mooi en voor een gunstig tarief.”

Peter

Eigenaar, Royal Print

# Vangnet 1

Mocht je er toch achter komen dat het zelf bouwen niks voor jouw is of dat je er toch geen tijd voor kunt vinden, dan is er niks aan de hand. Dit pakket kun je altijd upgraden naar pakket 1. Je betaalt dan wat meer, maar je kunt je gewoon weer op je eigen werk focussen en je hebt geen geld weggegooid. Je betaalt alleen het prijsverschil. En niet meer dan dat. Geruststellend idee toch?

# Vangnet 2

De ondersteuning die wij bieden. Bij elk doe-het-zelf pakket zit standaard een instructiemoment. Deze kun je aan het begin doen, of je gaat eerst lekker aan de slag met behulp van de video's en komt later nog een keer een uurtje langs. Dit houd je gewoon tegoed. Het voordeel van het later volgen van de instructie is dat je met heel specifieke vragen aan de slag kunt. Verder is het altijd mogelijk om een extra instructie af te nemen.

Nog meer bezwaren? Vul dan het formulier en wij bespreken deze graag met je.

Geen bezwaren meer die tussen jou en jouw nieuwe website in staan? Vul dan het formulier en wij nemen contact met je op.

Word ook tevreden klant!

12 + 9 =